Hajdúszoboszlón kertvárosi, központhoz nagyon közeli családi ház áron alul eladó

Ingatlan adatai

  • eladó családi ház
  • Hajdúszoboszló
  • Alapterület: 94 m²
  • Szobaszám (nappalival): 4 szoba
  • Irányár: 49 900 000 Ft
  • azonosító: M111046

Hirdető adatai

Az ingatlan leírása

Hajdúszoboszlón kertvárosi, központhoz nagyon közeli, óvoda, iskola, hivatal, bolt, helyi járat buszmegálló közelében, egy 640m2-es telken fekvő, nettó 94m2-es családi ház sürgősen áron alul eladó.

Az ingatlan főbb helyiségei: nappali, 3 külön nyíló szoba, fürdőszba, WC, konyha, spájz.

Az ingatlan főbb paraméterei a következőek:
Kiváló állapotú tetőszerkezet, mázas cserép héjazat, beton alapon, B 30-as tégla falazatú, masszív szerkezetű ház. Fűtése gáz konvektoros,kettö cserépkályha, hűtő-fűtő klíma, több megoldás is van a fűtésre, melegvíz előállítása villanybojler segítségével. Beton födémnek köszönhetően a tetőtér beépíthető, a bővítésről korábbi tervek rendelkezésre állnak.

A lakóház folytatásában található, szélfogó, nyárikonyha, 1 szobás lakrész, angol WC-vel + fürdőszoba kialakítási lehetőséggel. A hátsó épületben is a közművek (víz,gáz,villany, csatorna) egyaránt rendelkezésre állnak.

Az ingatlanhoz tartozik kovácsolt vas kerítés, elektromos kapuval szerelve, sziklakert, kerti tó amelyben rengeteg gyönyörű arany hal található. Kialakított parkosított udvar, szalonna sutö, grillező egyaránt megtalálható. A telek végében továbbá egy egyállásos és egy kétállásos garázs is található.

Az ingatlan a kifizetést követően azonnal birtokba vehető. A ház masszív, kiváló műszaki állapotban van. Tovább telekrész vásárolható a hátsó szomszédtól, akár további 500m2 is, így több mint 1000 m² -es telekké lehet bővíteni az ingatlant.

További kérdéseivel, megtekintésre való egyeztetés kapcsán keressen bátran, a hét bármely napján! CSOK és hitel igénybevehető!

További jellemzők: egyedi fűtés; saját parkoló;



 

helyiingatlanok.hu © 2010-2024 - proking internetes megoldások